Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy anger vilken grund vi ska behandla all personlig information som vi samlar in från dig eller som du tillhandahåller oss. Läs följande noggrant.

Information vi kan samla in om dig:

Vi kan samla in och behandla följande information om dig:

Information du ger oss. Du kan ge oss information genom att fylla i formulär på vår webbplats eller genom att motsvara oss via telefon, e-post eller på annat sätt. Detta inkluderar information du tillhandahåller när du registrerar dig för att använda vår webbplats, söka efter en produkt, göra en beställning på vår webbplats, delta i sportcbm.com, delta i en tävling, kampanj eller undersökning och när du rapporterar ett problem med vår webbplats. Informationen du ger oss kan innehålla ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, finansiell och kreditkortsinformation.

Följande information kan samlas in men kommer att anonymiseras och kommer inte att innehålla någon information från vilken du kan identifieras:

• Teknisk information, inklusive internetprotokoll (IP) -adress för din dator, din inloggningsinformation, webbläsartyp och version, inställning av tidszon, webbläsarens instickstyper och versioner, operativsystem och plattform;

•Information om ditt besök, inklusive de fullständiga URL-klickströmmen (Uniform Resource Locators) till, genom och från vår webbplats (inklusive datum och tid); produkter du tittat på eller sökte efter; svarstider på sidan, nedladdningsfel, längden på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion (t.ex. rullning, klick och musöversikt) och metoder som används för att bläddra bort från sidan och vilket telefonnummer som helst för att ringa vårt kundtjänstnummer .

 

Hur vi använder din personliga information

Personlig information som du tillhandahåller används av oss endast för följande ändamål:

• För att förbättra din shoppingupplevelse på vår webbplats

• För att bearbeta din beställning

• Med din tillåtelse, för att meddela dig om produkter eller specialerbjudanden som kan vara av intresse för dig

 

Delning av information

Vi säljer eller delar inte din information på annat sätt med någon tredje part. Vi använder din information uteslutande enligt vad som anges i denna policy.

 

Där vi lagrar din information

All information du tillhandahåller oss lagras på våra säkra servrar. Eventuella betalningstransaktioner kommer att krypteras med SSL-teknik. Där vi har gett dig (eller där du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att hålla lösenordet konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ett lösenord med någon.

Tyvärr kanske överföringen av information via Internet inte är helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda din personliga information, kan vi inte garantera säkerheten för dina data som överförs till vår webbplats; varje överföring sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda stränga procedurer och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst.

 

småkakor

Vi använder kakor för att hålla reda på din nuvarande inköpssession så att du kan hämta din varukorg när som helst och för att anpassa innehållet på vår webbplats samt för att säkerställa en konsekvent upplevelse. Vi använder också cookies för att spåra hur besökare interagerar med vår webbplats för att övervaka hur vi presterar.

Ingen personlig identifierbar information lagras i dessa kakor.

För full teknisk förklaring, läs mer om cookies som används på vår webbplats.

Om du vill ta bort dessa kakor kan du göra det genom att följa dessa instruktioner.

 

E-post

Vi hatar skräppost också!

Vi kommer att skicka e-post till dig för att behandla din beställning och efteråt för att presentera dig fördelarna med vårt lojalitetsprogram. Endast sportcbm.com kommer att använda din e-postadress. Vi skickar aldrig din e-postadress eller personlig information till en tredje part för marknadsföringsändamål. Vi tillhandahåller din e-postadress till leveranstjänster för att endast skicka dig spårningsmeddelanden för din leverans.

Du kan avsluta prenumerationen när som helst

När du går med i sportcbm.coms nyhetsbrev kan du avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen längst ner i alla meddelanden som vi skickar. Eller så kan du skicka ett meddelande till vår kundavdelning så avslutar vi dig.

 

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte ägs eller drivs av oss. Vi kontrollerar, rekommenderar eller stöder inte och är inte ansvariga för dessa webbplatser eller deras innehåll, produkter, tjänster eller sekretesspolicy. Se integritetspolicyn på tredje parts webbplats för vägledning om drift, funktion och hantering av den webbplatsen. Du bör också oberoende utvärdera äktheten för alla webbplatser som visas eller hävdar att det är en av våra webbplatser (inklusive de som är länkade till via ett e-postmeddelande).

 

Ändringar av denna policy

Eventuella ändringar vi kan göra i vår integritetspolicy i framtiden kommer att publiceras på denna sida och, i förekommande fall, meddelas till dig via e-post. Kom tillbaka ofta för att se uppdateringar eller ändringar i vår integritetspolicy och hur de påverkar dig.

Dina rättigheter
Dataskyddslagen ("lagen") har olika bestämmelser som säkerställer att alla personer som har tillgång till din personliga information måste följa strikta regler.

Lagen innehåller följande principer som vi alltid följer:

• Vi behandlar dina uppgifter rättvist och lagligt.

• Vi kommer att få dina uppgifter endast för specificerade och lagliga syften och ska inte använda dem för något annat syfte.

• Vi kommer att se till att personuppgifter som hålls ska vara tillräckliga, relevanta och inte överdrivna i förhållande till det syfte för vilket de finns.

• Vi kommer att se till att personuppgifter ska vara korrekta och vid behov hållas uppdaterade.

• Vi kommer att se till att personuppgifter inte ska bevaras längre än vad som är nödvändigt för detta ändamål.

• Vi kommer att se till att personuppgifter ska behandlas i enlighet med dina rättigheter enligt lagen.

• Vi kommer att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda all personlig information från all förstörelse, skada eller förlust.

• Vi överför inte dina personuppgifter utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet om inte det landet eller territoriet säkerställer en tillräcklig skyddsnivå.